CALL FOR PHOTOGRAPHY COMPETITION 08/12/2020 إعلان عن مسابقة فوتوغرافية

UN-Habitat and the Laboratory of Architecture and Environmental Design (LaCoMoFa) of Biskra University invite young photographers and students from all over the world to submit images documenting their communities’ contributions to improving the quality of life in cities and highlighting the connections between urban and rural areas and the links between cities and their regions.
Please find all details of submissions, in the call of competition. Deadline for submissions is January 10th, 2021.

Link to the document

تدعو منظمة الأمم المتحدة للسكن "UN Habitat" بالتعاون مع مخبر العمارة والتصميم البيئي(LaCoMoFa) بجامعة بسكرة المصورين الشباب وطلبة الجامعات من جميع أنحاء العالم للمشاركة في المسابقة الفوتوغرافية المعنونة : " VALUING OUR COMMUNITIES, CITIES AND REGIONS" عبر إرسال صور توثق مساهمات المجتمعات في تحسين جودة الحياة في المدن والتأكيد على الروابط الوثيقة بين الحواضر و الأرياف و كذا بين المدن والأقاليم. تجدون كل التفاصيل الضرورية عبر وثيقة المسابقة المرفقة. يجدر التنويه بأن آخر أجل لإرسال الصور قد حدد بــ 10 يناير 2021.

رابط الملف